Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alegerile locale 2020 au produs o seamă de rezultate-surpriză, în unele cazuri acestea fiind adevărate șocuri. Un exemplu în acest sens este Vrancea, unde baronul Marian Oprișan este dat la o parte, după o domnie de peste două decenii.

O lovitură politică brutală pentru PSD în alegerile locale a fost cea încasată la Giurgiu. Aici, „omul de casă” al lui Niculae Bădălău pare a fi pierdut cursa pentru șefia Consiliului Județean, conform numărătorii paralele a PNL.

Ionel Arsene (PSD) a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ, conform numărătorii paralele în 95% dintre secţiile de vot. Arsene, care a candidat din partea „Alianţei pentru Modernizarea Neamţului 2020”, formată din PSD-ALDE-PPU, a întrunit 41,5% dintre voturi.

Nu de aceeași soartă a avut parte fostul ministru social-democrat al Transporturilor, Răzvan Cuc. Acesta a pierdut a fotoliul de primar a municipiului Piatra-Neamț. Tot în Moldova, la Vaslui, baronul Dumitru Buzatu a fost ales președinte al Consiliului Județean.

La Constanța, însă, PSD a pierdut primăria municipiului-reședință de județ, Decebal Făgădău clasând-se pe locul trei, după liberalul Vergil Chițac și Stelian Ion, de la USR PLUS. Social-democrații au pierdut, duminică, și șefia Consiliului Județean Constanța, adjudecată de PNL.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.