Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele UDMR, Kelemen Hunor spune că formațiunea sa a înregistrat un scuces la aceste alegeri. Kelemen Hunor a declarat că Uniunea are, potrivit datelor de până la această oră, 199 de primari, față de 195 câți a avut după alegerile din 2016.

„Vorbesc de primarii care au câștigat alegerile sub sigla UDMR, pentru că sunt nouă sau zece independenți care au fost susținuți de noi și au câștigat”, a spus liderul maghiar. De asemenea, acesta a menționat câteva localități unde UDMR va avea mai mulți consilieri, precum Sfântu Gheorghe de la 15 la 18, Târgu Secuiesc de la 11 la 13 sau județul Covasna, unde față de 20 de consilieri județeni acum sunt 22.

UDMR a câștigat județele Covasna, Harghita, Mureș și Satu Mare, a adăugat Kelemen Hunor. „Cu 199 de primari considerăm că este un rezultat extrem de bun”, a completat acesta.

Integral pe NewsweekComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.