Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marea surpriză a alegerilor locale din Prahova a produs-o rezultatul alegerilor în municipiul Câmpina. Noul primar va fi ex-liberalul Alin Moldoveanu, dar care a intrat în cursă pentru fotoliul de primar ca independent.

Cu trei zile înainte de alegeri, România Tv difuza o înregistare audio „explozivă” în emisiunea moderată de Victor Ciutacu. În emisiune a fost difuzată înregistrarea audio în care „unul dintre cei mai periculoşi infractori din Prahova” povesteşte despre o comandă pe care ar fi dat-o Alin Moldoveanu unor terţe persoane să incendieze apartamentul unui politician PNL din Bârlad. În plus, din înregistrarea audio reieşea că Alin Moldoveanu ar fi fost implicat şi într-o reţea de trafic de persoane.

La puţin timp după această emisiune, în mediul on-line a apărut o nouă înregistrare, un soi de drept la replică, prin care Luigi Văsii, personajul care vorbea în înregistrarea audio prezentată de România TV, explica faptul că totul a fost realizat la comanda unor lideri locali PSD, inclusiv candidatul acestui partid pentru funcţia de primar al municipiului Câmpina, care l-au abordat pe o stradă mai puţin circulată pentru realizarea unui material prin care să denigreze imaginea lui Alin Moldoveanu.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.