Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Eugen Iancu, tatăl unuia dintre tinerii morți în incendiul din clubul Colectiv, a transmis un mesaj la o zi după alegerea ca primar al Sectorului 5 a fostului primar Cristian Popescu „Piedone”, condamnat la opt ani și jumătate în dosarul deschis după tragedie.

Într-o postare pe Facebook, Eugen Iancu le răspunde celor care îl întreabă despre alegerea lui fostului primar de la Sectorul 4 Cristian Popescu „Piedone” în funcția de primar la sectorul 5 și îl îndeamnă să organizeze proteste. Tatăl lui Alexandru Iancu spune că ar protesta față de justiție și "a celor care cu mândrie populară își strigă susținerea față de această justiție".

Întrebările vin după ce la aproape cinci ani de la incendiul din Colectiv, Cristian Popescu „Piedone”, atunci primar al sectorului 4, care a demisionat în urma protestelor de stradă, este ales primar al sectorului 5.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.