Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cancelarul Angela Merkel este îngrijorată de trendul ascendent al infectărilor de la o zi la alta din Germania. Merkel le-a împărtășit liderilor Uniunii Creștin-Democrate că numărul de infecții cu coronavirusul ar putea ajunge la 19.200 de cazuri zilnice până la Crăciun dacă tendința actuală se păstrează, dar a precizat că economia trebuie să rămână deschisă, chiar și în aceste condiții.

„Dacă trendul actual continuă așa cum este acum vom avea 19.200 de infecții zilnic. Ar fi ca în alte țări”, a declarat, luni, Merkel, în timpul unei videoconferințe cu conducerea UCD. „Trebuie să aducem rapid sub control infecțiile și să intervenim”, a mai declarat Merkel potrivit sursei din partid, cancelarul german precizând că „trebuie să stabilim priorități și anume să ținem economia în funcțiune și școlile și creșele deschise. Fotbalul este secundar față de acestea pentru moment”.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.