Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jucătorul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Cătălin Hlistei, s-a prezentat luni la sediul Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD).

Fotbalistul a dat declaraţii referitoare la modul de administrare a substanţei betametazonă, cu care a fost depistat pozitiv şi care se regăseşte într-un spray nazal.

Betametazona, o substanţă antiinflamatoare şi imunosupresivă, nu este interzisă de regulamentele antidoping dacă este administrată altfel decât intravenos, au declarat pentru Agerpres, surse din cadrul grupării giuleştene.

"În funcţie de calea de administrare, acea substanţă nu este considerată doping, dar trebuie să explici, să demonstrezi. Urmează ca laboratorul să analizeze dacă declaraţiile au fost adevărate. Una e pe venă şi alta sunt picăturile de nas", a precizat sursa citată.

Clubul Rapid a precizat într-un comunicat de presă că jucătorul nu a încălcat reglementările antidoping şi că are drept de joc.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.