Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a mărturisit că nu ar mai fi vrut să apară la televizor dacă Gabriela Firea ar mai fi câștigat încă un mandat de 4 ani la Primăria Capitalei.

„Nu mai suportam, nu mă mai puteam gândi la 4 ani înc are să comentez zicerile doamnei Firea, exprimările sale deosebit de delicate, că așa a spus dânsa, că a fost victima unor insulte, unor atacuri josnice din partea adversarului politic" a declarat Popescu.

„Cunoaște foarte bine problemele acestui oraș, nu știu dacă însă va reuși să pună în practică. Ce spunea dânsul, problema traficului se rezolvă prin metode foarte nepopulare. Măsurile pe care le va lua dânsul nu pot fi populare. Este începutul unui fenomen care a întârziat 30 de ani în România - eliberarea românilor de frica de a fi liberi. PSD-ul a trăit politic din frica românilor de libertatea. Libertatea e un lucru greu, are costuri mari.” a declarat ziaristul, invitat luni în platoul Știrilor PRO TV.

Integral pe ProTVComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.