Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alexandru Degău, un șomer care a candidat pentru funcția de primar al localității Beiuș, va fi consilier local după ce a fost votat de 382 de persoane. Chiar dacă nu a făcut nicio promisiune electorală, se pare că alegătorii săi au fost convinși de imaginea degajată pe care a adoptat-o în afișe: a apărut îmbrăcat în trening.

„Mulţumesc alegătorilor mei! Nu am să vă dezamăgesc, jur", a transmis Alexandru Degău după ce a aflat că va fi consilier local.

Cei care îl cunosc, au numai cuvinte de laudă la adresa sa și spun ce i-a lipsit candidatului ca să câștige scaunul de primar al Beiușului.

„A avut 10 afişe. Dacă avea 20, câştiga şi Primăria. Bravo pentru el. Eu m-am liberat când el a fost încorporat. A prins din plin Revoluţia din Decembrie 1989, a fost pe baricade ca noi să vorbim liber ceea ce gândim", a spus unul dintre susținătorii săi.

Singura promisiune făcută de Alexandru Degău a fost că va solicita un audit în Primăria Beiuş pentru a afla ce se întâmplă cu banii cetățenilor.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.