Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patru dintre fetele noastre vor juca marți la Roland Garros, ultimul Grand Slam al anului. Ana Bogdan, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Irina Bara vor intra în scenă în primul tur al competiției.

Terenul 7:

Ziua de tenis de pe Terenul 7 va debuta cu partida dintre Ana Bogdan și Timea Babos, de la ora 12:00 (ora României). La finalul duelului, în arenă vor intra Sorana Cîrstea și Elena Rybakina (favorită 14).

Terenul 4

Apoi, pe Terenul 4, tot de la ora 12:00 (primul meci al zilei) va începe confruntarea dintre Monica Niculescu (venită din calificări) și Danielle Collins.

La finalul acestui meci, pe Terenul 4 vor intra Irina Bara (venită din calificări) și Donna Vekic (favorită numărul 26).

Reamintim că România are cel puțin o jucătoare calificată în turul 3 de la Roland Garros, în turul doi urmând să se dueleze Simona Halep și Irina Begu.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.