Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriela Firea a declarat că decizia de a nu face declarații imediat după anunțarea rezultatelor exit-poll a fost luată „în timpul săptămânii de echipa de comunicare” și că dacă rezultatul ar fi fost unul „bun”, ar fi făcut declarații de presă de la sediul partidului de la 21:30. Firea mai spune că a fost făcută o campanie „bazată numai pe minciuni” la adresa sa și că soțul său l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor.

„În timpul săptămânii s-a luat această decizie de către echipa de comunicare, să urmăresc exit-poll-ul la primărie sau la PSD București și să se facă declarații de către conducerea națională în legătură cu ce s-a întâmplat în toată țara. Dacă ar fi fost un rezultat bun al exit-poll-ului, să vin în jurul orei 21.30, după declarațiile oficiale, să facem și noi împreună declarații de presă. Așa s-a stabilit.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.