Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Problemele par să nu se mai termine pentru Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani. Celebrul actor a fost internat de urgență în spital.

Marele actor de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” s-a internat de urgență în spital. Acesta a suferit o intervenţie chirurgicală la ochi, din cauza problemelor de vedere pe care le avea mai demult. Potrivit România TV, a fost nevoie să i se schimbe cristalinul, iar medicul ce se ocupă de el este Monica Pop.

O altă afecțiune medicală de care suferă îndrăgitul Alexandru Arșinel este diabetul. Acesta este principalul motivul pentru care e extrem de atent la preparatele pe care le consumă. „Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului”, a declarat Alexandru Arșinel.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.