Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După cazul Deveselu, acolo unde oamenii l-au votat în număr uriaş pe primarul decedat de COVID-19, un alt candidat trecut în nefiinţă din cauza aceluiaşi virus a reuşit să strângă un număr important de voturi, care au făcut ca doi prieteni ai defunctului să prindă un loc în Consiliul Local al comunei unde s-a întâmplat totul.

În comuna Vulcana Pandele din judeţul Dâmboviţa, candidatul la primărie din partea Partidului Ecologist Român s-a stins din viaţă, cu câteva zile înainte de alegeri, din cauza infectării cu COVID-19. Este vorba de Bogdan Simion, fondatorul site-ului dambovitanews.ro, care avea 49 de ani.

Ca şi în cazul de la Deveselu, acolo unde primarul decedat de COVID-19 a câştigat, post-mortem, un nou mandat, şi în comuna dâmboviţeană, lumea l-a votat în număr mare pe candidatul PER, trecut în lumea celor drepţi.

Mai exact, Bogdan Simion a obţinut 179 de voturi, suficiente pentru ca partidul pe care îl reprezenta să obţină două locuri în Consiliul Local din Vulcana Pandele.

Alegerile au fost câştigate de primarul în exerciţiu, Radu Vasile, de la PSD, iar componenţa Consiliului Local este următoarea: PSD - 7 mandate, PNL - 3 mandate, PER - 2 mandate, USR - două mandate şi Pro România - un mandat.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.