Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Furios” după republicarea caricaturilor cu Mahomed de către săptămânalul satiric francez, atacatorul care a rănit grav două persoane cu satârul vroia să incendieze redacția.

Presupusul autor al atacului cu armă alba în fața fostelor birouri ale redacției Charlie Hebdo intenționa să „se revolte” împotriva republicării caricaturilor cu profetul Mahomed, dar nu a jurat credință nici unui grup terorist, a declarat marți, procurorul național pentru antiterorism, Jean-François Ricard, în timpul unei conferințe de presă.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Amalia HEBDO=HANDY-O

29 septembrie 2020 22:10

Charles Dobitocii astia care nu inteleg nimic din RELIGIE si fac mishto de tot si de toate cele care se refera la credinta unora sau a altora, cica se numesc ”progresisti” si se rezuma la a nu-si cunoaste nici propriul gen, desi stau cu mana in pantaloni toata ziua., se scarpina dar nu stiu la ce.......... CAnd apare riposta unora dintr-o Religie, gata, fac pe victimele.... Daca nu va spune nimeni nimic, lasati mai oamenii in pace sa-si vada de credintele si religiile lor!

29 septembrie 2020 22:09

Oltean Sa cream cat mai multe locuri in Romania pentru a primi fanatici islamisti. Asta vrea conducerea UE. Si noi, cateii, latram a supunere.

29 septembrie 2020 19:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.