Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anca Baciu are 24 de ani și, de duminică seara, este cea mai tânără primăriță aleasă din țară. În următorii patru ani va conduce primăria Corbi, din Argeș, unde-l va înlocui în funcție chiar pe tatăl ei. Va schimba mobila din birou, pentru că cea a părintelui său nu-i place, și vrea să dezvolte comuna din punct de vedere turistic, doar într-un mandat. Pentru că în opinia Ancăi Baciu un primar ar trebui să stea în funcție un mandat, maximum două. Apoi să lase locul altuia, cu altă filosofie, cu altă viziune.

De duminică seara încoace, această localitate din Argeș are ce nu mai are nimeni în țară: primăriță de 24 de ani. Tatăl său, primar în funcție, a lăsat primăria Corbi și a candidat la șefia Consiliului județean Argeș. În cursa pentru primărie a intrat însă fiica sa cea mare: membră PMP, până mai ieri pasionată de păpuși, desene animate și seriale pentru copii.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.