Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deși întoarce capetele atunci când intră într-o încăpere și actorii internaționali i-au dat târcoale, Alina Pușcău, fotomodel și concurentă a reality-show-ului „Ferma” (PRO TV), a avut o copilărie marcată de multe momente triste. Mai exact, a fost ținta agresiunilor verbale din partea copiilor de la școală și din fața blocului cu privire la aspectul ei fizic.

Născută și crescută în cartierul Sălăjan, din București, într-o familie modestă – mama făcea covoare și tatăl era electrician auto – Alina Pușcău și-a dorit de mică să-și depășească condiția și mai ales să plece din cartierul în care a copilărit. Pe lângă problemele pe care le avea acasă, tatăl ei fiind alcoolic, concurenta de la ”Ferma” era nevoită să accepte și răutățile copiilor din fața blocului: ”Copiii din clasă făceau glume, că aveam buzele foarte mari. Am suferit din cauza asta, nu înțelegeam de ce lumea este așa de rea”, ne-a povestit Alina.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.