Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Timişoara nu va avea doar un primar neamţ, în Consiliul Local intrând şi un spaniol.

Jorge Gonzalez a candidat pe listele USR-PLUS şi a intrat, la limită, în Consiliul Local. În urma alegerilor pentru Consiliul Local Timişoara, alianţa USR-Plus a obţinut 39.977 voturi, în timp ce PNL a strâns 27.919 voturi. Asta înseamnă o victorie lejeră pentru echipa lui Dominic Fritz, care a obţinut 13 din cele 27 de mandate de consilieri. PNL va avea nouă, PSD-PPU (8.794 voturi) doar trei, iar Pro România (5.025 voturi) trimite doi consilieri.

Printre noii consilieri USR-Plus se numără şi spaniolul Jorge Gonzalez, profesor la Liceul “Jean Louis Calderon” din Timişoara, om de bază în campania electorală al lui Fritz.

Jorge Gonzalez (54 de ani) este unul din profesioniştii din învăţământul timişorean, nu un politruc cu state vechi, care a dorit să intre în administraţia locală pentru a schimba lucruri.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.