Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Multă agitaţie zilele acestea pe rezultatele punctuale ale alegerilor locale. Mie mi se par la fel de importante rezultatele privind votul politic, la nivelul ţării. PSD, care căzuse la alegerile europarlamentare la 22%, iar în sondaje la 19%, a urcat la recentele alegeri la 30%. Cum se explică şi de ce se ignoră această realitate politică importantă? Am scris adesea despre erorile premierului Orban, şi acum se vede că am avut drepate.

Cum a urcat PSD la 30%, la votul politic din recentele alegeri? Prin voturile unei părţi importante a celor 5,2 milioane de pensionari, care nu înţeleg teorii savante despre echilibre bugetare, şi pentru care mai aproape este cămaşa decât haina. Probabil cu voturile celor 2 milioane de pensionari care au pensii sub un milion pe luna, şi nu le ajung banii pentru mâncare, întreţinerea la bloc şi medicamente.

Integral pe AdevărulComentarii

ursuleanu Este trist ca sa s ebalanseze pluralismul politic intre PSD, partid social democrat , vital pentrui Roman ia si gruparea d emare criminalitate socio economica PNL/USR/Orban/Iohannis. de ce celelalte partide politice sunt anihilate, marginalizate , DE C ENU SE SCRIE IN MASS MEDIA DESPRE TRAFICUL D EPERSOANE SAVARSIT DE NAZISTUL kLAUS iOHANNIS, DESPRE FAPĂTELE INFRACTIOANLE ,LA VEDERE ALE LUI oRBAN,nICUSOR dAN ORI GANGAVA ARMAND?

30 septembrie 2020 12:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.