Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat, miercuri, că a stabilit o politică de alianțe foarte clară și că liberalii au interdicție de a încheia alianţe sau înţelegeri cu PSD. Potrivit rezultatelor parțiale USR PLUS și PNL nu vor reuși să formeze o majoritate calificată de două treimi, ci una simplă în Consiliul General al Municipiului București, unde PSD a obținut 32,39% dintre voturile bucureștenilor (21 de consilieri), USR Plus – 26,27%, iar
PNL – 19,37%.

„Am stabilit politica de alianţe foarte clară. Prima decizie este că interzicem tuturor organizaţiilor locale să facă vreo înţelegere sau vreo alianţă cu PSD”, a declarat Orban, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL. Liderul PNL a dat instrucțiuni clare privind partidele cu care se pot alia liberalii pentru a forma majorități în consiliile locale și în consiliile județene. „Partidele afine cu care suntem în colaborare de patru ani de zile cu care am recomandat filialelor să facă alianţe sunt PMP şi USR PLUS.

De asemenea, în judeţele cu populaţie maghiară, acolo unde se pot găsi puncte comune şi programe comune, de asemenea, am permis realizarea de înţelegeri şi alianţe cu reprezentanţii UDMR din administraţia locală”, a declarat Orban, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL”, a mai precizat Orban.

Integral pe GândulComentarii

Lingaul orbane ramai tot un idiot pueril pai ce deosebire e intre tine care ai racolat primari si acesti oameni care nu vor sa faca decat aliante spre binele comunitatii care o conduc dar prostul trebuie sa fie si fudul !!Lasa oamenii sa fie buni gospodari nu politruci,La parlamentare o sa inghititi galusca ca USR o sa va bata la poponet si inca rau,sper sa nu fie atat de naivi sa va ia la carma !!

30 septembrie 2020 15:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.