Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O asociație non-profit italiană cheamă oamenii de știință și avocații să o ajute să creeze o rețea mondială în vederea unei campanii de luptă împotriva dictaturii sanitare puse în slujba intereselor globaliste.

Constituită în urma unui apel lansat de Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, intitulat „Salvați Biserica și Lumea”, asociația profesională este constituită pe trei piloni: științific, etic și juridic, scrie LifeSiteNews. Arhiepiscopul Viganò este fostul nunțiu apostolic în Statele Unite și una dintre cele mai vocale voci ale taberei conservatoare a Bisericii Catolice, motiv pentru care a fost marginalizat de Papa Francisc, care l-a trimis în misiune în Kosovo.

Viganò a denunțat în repetate rânduri abuzurile sexuale și neregulile financiare ale Vaticanului și a cerut renunțarea la curentul de liberalizare adoptat acum 60 de ani la Conciliul Vatican II, urmărind „adaptarea” la lumea modernă. Comitetul științific al asociației italiene Vicit Leo cuprinde oameni de știință renumiți, precum specialistul în boli infecțioase Fabio Franchi sau Stefano Scoglio, nominalizat în 2018 la premiul Nobel pentru medicină.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.