Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Haralambie Stănuțiu, un angajat din regia tehnică a postului de televiziune Realitatea Plus a murit din cauza infecției cu Covid-19. Din păcate, acesta este primul tribut major plătit pandemiei de mass media din România. Bărbatul avea 46 de ani și era internat la Terapie Intensivă, la Institutul „Matei Balș”, starea sa părând iniţial stabilă. Din câte se ştie, angajatul Realitatea Plus nu sufrea de aşte afecâiuni majore.

Moartea sa lasă în urmă doi copii orfani de tată.

„Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită. Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea. Drum lin, Bebe! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul conducerii postului de televiziune.

Până acum, la Realitatea Plus au fost identificate 16 cazuri de infecţie cu noul coronavirus, încă o persoană fiind decedată.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.