Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că a discutat cu premierul Ludovic Orban şi cu ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, despre proiecte de lege "reparatorii menite să corecteze legile justiţiei" pe care urmează să le anunțe Predoiu.

Şeful statului spune însă că va fi nevoie de o altă majoritate democratică şi legitimă care să-şi asume şi să voteze legi ale justiţiei corecte”, vorbind din nou despre "majoritatea pesedistă toxică din actualul Parlament".

Şeful statului crede că va fi nevoie de o altă majoritate democratică şi legitimă care să-şi asume şi să voteze legi ale justiţiei corecte”.

Integral pe HotnewsComentarii

v Ba Ghiolbanis, ai spus ca ai cistigat alegerile (sper ca cinstit, ma cam indoiesc dupa sistemul care se face). Intr-un sistem democratic trebuie sa existe si alte partide care daca vor pot face aliante. Inca sper ca nu mai doresti un singur partid, indifererent care il doresti, Cred ca legile trebuie sa fie valabile cel putin un nr de ani, nu fiecare cum ajunge la guvernare sa schimbe legile dupa cum crede el ca ii convin. Justitia teoretic trebuie sa fie independenta, dar nu poate face ce vrea ia, nu poate deforma probele nici sa le inventeze. Justitia este formata din oameni care au si ei pareri politice si pot fi influentati. Cred ca trebuie sa existe o raspundere personala a celor din justitie, procuratura si in toate domeniile.

1 octombrie 2020 16:10

Turnatorul securist Coroiu Numai imputiti de postaci Psd comenteaza aici.disperearea mare.

1 octombrie 2020 16:02

Altă izmeneală! PNL pledează acum - după AJUSTAREA conținutului unor saci cu voturi și alte documente electorale - pentru RENUMĂRAREA voturilor de Sectorul 1. Păi, nu bibicilor, acum nu mai are nicio relevanță renumărarea. Trebuie repetate alegerile. Și nu numai la Sector 1, ci pe tot Bucureștiul, deoarece în sala de depozitare de la Sector 1 se aflau și voturi pentru alegerea primarului general și a Consiliului General. Totul a fost alterat. Problema și mai mare este că jaful electoral de la Sector 1 a fost îngăduit, chiar CONDUS, de un procuror desemnat drept șef al BES. Individul are un lanț de șefi care duce atât spre Cotroceni, cât și, în mod ocult, către Pădurea Băneasa. In mod normal, procurorul a executat un ordin. Trebuie descoperit cu orice preț de unde a venit ordinul. Dacă procurorul va refuza să spună de unde, va trebui să meargă la pârnăică cu mult mai mulți ani decât hulitul Liviu Dragnea. Dacă spune adevărul, anii de pușcărie trebuie mutați în traista celui ce a transmis ordinul. Dacă și acesta își declină paternitatea ordinului, să spună cine este adevăratul emitent, iar acesta din urmă să preia pedeapsa la nivelul maxim prevăzut de lege pentru asemenea nelegiuiri.

1 octombrie 2020 12:33

Muie postacilor Psd Au trimis imputiti de Psd-isti postaci imputiti sa il atace pe Iohannis,,bai jegurilor imputite de postaci platiti de hoti Psd credeti ca cine va baga in seama minciunile voastre,,,justitia trebuie adusa la locul ei,,,nu cum a vrut imputitul de Dragnea sa o poata manipula cum vroia el sa poata fura si sa nu fie anchetat,,,voi niste prosti platiti de hoti Psd,,,bateti din gura ca asa va dat ordin securisti si comunisti din Psd..

1 octombrie 2020 11:39

ursuleanu Majoritatea ” democratica si legitima ” a puscariabilului traficant de fiinte umane Klaus Iohannis exclude pluralimul politic si exclude alegeri libere si legale. Nazistul Klaus Iohannis vrea ca alegerile parlamentare sa fie talharite asa cum au fost cele locale. IOHANNIS SA EXPLICE OAMENILOR, DOAR ESTE PLATIT SA APERE STATUL DE DREPT CE CAUTAU USR-istii printre sacii cu buletine de vot? ISI STERGEAU URMELE TALHARIRII VOTURILOR?

1 octombrie 2020 11:24

Ua-ha-ha! Cică INjustiția ar fi JUSTIȚIE !!! Cacu-mă în justiția care stă cu șomoiogul la curul tău că să-ți curețe dosarele penale de căcat. Ai auzit cumva de unul Taica Lazăr? Ăla, Koveși și alți ca ăștia să reprezinte JUSTIȚIA?! Caută, pe internet exigențele pe care le formula Pitagora, în secolul 6 î.Hr., la adresa magistraților și pe urmă să vorbești despre legile justiției, infractor nenorocit ce ești!

1 octombrie 2020 10:42

Va fi nevoie de o suspendare, Ghiolbanule! Cât o fi fost el de păcătos, Băsescu măcar era deștept, iar pentru fraieri era chiar haios și simpatic. Mai o glumiță, ba o hoție cu recensământul, ba o jmecherie pe la CCR, ba un hambasador hamerican care se cacă în capul românilor, ba pe p... mă-sii, a scăpat ca prin urechile acului de DEMITERE. Tu o să fii demis în doi timpi și trei mișcări deoarece ești un plăvan împiedicat la minte și la limbă și un nerușinat căruia i se fâlfâe de Constituție și de boborul român! N-aș crede că mătușă-ta de la Berlin va îndrăzni să-și trimită aici panzerele pentru a-ți apăra mațul gros, ghiftuit cu de toate, și nici obrazul mai gros decât pielea de hipopotam.

1 octombrie 2020 10:29

Daniel Asta caută suspendarea cu lumânarea.Să vezi tu maioritate la parlamentare.

1 octombrie 2020 9:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.