Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban le-a cerut celor care au sărbătorit duminică seara victoria în alegerile locale „să se considere ca şi infectaţi”.

„Privitor la petrecerile organizate după câştigarea alegerilor. Le recomand colegilor care au participat să se considere ca şi infectaţi. Ca atare, toţi cei care au participat la astfel de petreceri să se considere infectaţi şi să aibă grijă să respecte măsurile, astfel încât să nu îi infecteze şi pe alţii”, a spus Orban.

Integral pe Digi24Comentarii

WATERGATE RUMÂNESC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Carevasăzică, băi Sică Organ, cei care au sărbătorit VICTORIA lăbărară și neomarxist-useristă ttrebuie „să se considere infecți”! Adânc spus. Bă, dar să fiți prinși jefuind sacii cu voturi din camera sigilată de la Sector 1 arată că nu sunteți doar INFECȚI, ci și BANDIȚI JEGOȘI și IDIOȚI !!! Băă, veți fi rușinea seminției umane de pe tot mapamondul, nu numai din Românica. Poate nu toți rumânii s-au uitat aseară la Antena 3 la imaginile de pe camerele de supraveghere cu intrușii de la USR, care, „noaptea ca hoții”, furau saci cu documente electorale. VATERGAE în toată regula regulamentului, dar curând vvor afka cu toții.

1 octombrie 2020 0:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.