Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, joi, că şcolile din Bucureşti se pregătesc de scenariul roşu, pentru că ne apropiem de indicele de 3 la mie în ce priveşte cazurile de coronavirus. În acest context, a început şi distribuirea tabletelor în şcoli, pentru ca elevii să poată face de acasă cursuri online.

"Prin acest program (al tabeletelor - n.r.) ne pregătim să fim în scenariul roşu, dacă e necesar, dacă atingem indicele de 3 la mie, aşa cum se ştie", a declarat, marţi, ministrul Educaţiei, Monica Anisie. În ce priveşte tabeletele de care elevii au nevoie pentru cursuri on-line, "acestea au plecat către unităţile de învăţământ. Sectorul 2 şi-a luat tabletele, sectorul 4 e prezent.

În curând, către toate unităţile de învăţământ vor fi transmise aceste tablete. În curând, adică azi",a dat asigurări ministrul Educaţiei.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.