Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Situație ciudată în Capitală unde 8.057 de tablete nu au fost distribuite către școli, fiind de două săptămâni în depozitul Inspectoratului Școlar al Municipiului București. „Marți am aflat de această situație. Prin acest program de distribuție de tablete pe care Ministerul Educației îl desfășoară ne pregătim să fim în scenariul roșu, dacă e necesar”, a explicat Monica Anisie.

Întrebată de ce tabletele nu au plecat din depozitul ISMB timp de două săptămâni, ministrul a explicat că „Inspectoratul Școlar al Municipiului București a motivat că a fost o situație în care inspectorul școlar general și alți colegi au fost în izolare sau carantină, altii bolnavi de covid, acesta a fost motivul”.

Capitala a înregistrat 777 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, potrivit bilanțului remis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. Este cel mai mare număr de îmbolnăviri de la începutul epidemiei.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.