Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Am primit pe mail un link la știrea publicată de Active News privitoare la Festivalul mîndriei homosexualilor de la Sibiu. Preiau o parte din articolul publicat de activenews.ro:

”Un festival „cultural” al mândriei homosexualilor va avea loc de joi până sâmbătă la Sibiu, finanțat de instituții reprezentative ale Franței și Germaniei, în parteneriat cu celebra fundație MozaiQ și, deloc surprinzător, Consiliul Județean al Elevilor Sibiu. Întâmplarea face că, din cauza vremii nefavorabile și a temerilor legate de pandemie, festivalul se va desfășura online, însă aceasta nu este decât prima ediție… Atracțiile evenimentului, pe lângă filme, webinarii (seminarii online) și spectacole de teatru, vor fi testările de HIV, Sifilis, Hepatită B și C pentru doritori.

Integral pe CotidianulComentarii

Muie postacilor Psd Iara imputiti de postaci Psd-isti la datorie

16 octombrie 2020 15:08

Capitala homosexualilor, SIBIU, va fi și capitala stărpilor cu șase case. La mai multe. Eventual blocuri gârie-nori întregi, că pohta vine mâncând pe sparte la Cotroceni.

16 octombrie 2020 10:46

Iata ce se întâmpla când Consiliul Județean al Parintilor Sibiu. nu-i aplica corectiile corespunzatoare "Consiliullui Județean al Elevilor Sibiu", nu-i suspenda activitatile a-"sociale" si nu-i taie banii de buzunar + accesul la HOMO-"grant"-uri "norvegiene". Aviz amatorilor.

16 octombrie 2020 7:55

noi " testările de HIV, Sifilis, Hepatită B și C pentru doritori" nenorocitii de kooristi si scarbe lesbiene confirmati purtatori de bolile cumplite letale. Nenorocitii de perversi trebuie izolati de societate.

16 octombrie 2020 7:03

v Pacat de Sibiu ca l-a dat pe Ghiolbanis, acuma acel "festival" LGBT. Ar trebui sa invite sa dea explicatii Sorin care prin operatie a devenit Sorina si-i pare rau.

15 octombrie 2020 23:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.