Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele SANITAS, Viorel Hușanu, a fost infectat cu coronavirus. El a spus că are ambii plămâni afectați de boală, nu are gust și miros. Hușanu a acuzat și dezorganizarea sistemului medical, afirmând că o ambulanță solicitată pentru testarea copilului său a venit după 20 de ore, iar pentru evaluarea stării, încă așteaptă de două zile. În plus, testul copilului său a ajuns la altă familie.

„Sunt în a cea de-a 11 zi de când am COVID și vă spun R Ă S P I C A T celor care încă credeți că este banalitate: NU ESTE DE GLUMĂ! Miros încă nu am. Gust... micii sau pâinea au același gust. Este depresiv să nu mai fie nimic ca înainte. Rezultatul evaluării CT arată că ambii mei plămâni au fost afectați iar procentul de 25-50 % îmi cam dă fiori. Protejați-vă! Protejați-i pe cei din jurul vostru”, a scris Viorel Hușanu, pe pagina de Facebook.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.