Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Acum e pe faţă. Adevărul politic, economic, legislativ se pretinde a fi cel promovat de guvern şi de preşedintele Iohannis. Alte instituţii ale statului, parlamentul, CCR să facă bine să tacă din gură. Misiunea supremă asumată de PNL, guvern, preşedinte, să scape ţara de PSD, este mai importantă în comparaţie cu Constituţia, statul de drept, separaţia puterilor în stat, principiul de aur al democraţiei „checks and balances”

Cititorii mei ştiu că nu manifest niciun fel de simpatie pentru PSD, care a făcut mult rău acestei ţări. Dar respectarea statului de drept, a Constituţiei, este dincolo de simpatii şi antipatii politice. Este esenţa democraţiei, la care nu putem renunţa indiferent de „misiuni” temporare.

Integral pe AdevărulComentarii

Nu pot să stabilească parlamentarii ziua în care va avea loc scrutinul, pentru că ei sunt implicați, au interes direct în asta. „Ăsta este un argument foarte logic și foarte puternic!”. In cazul în care PNL va câștiga alegerile, îi va fi greu să guverneze pentru că „această Curte Constituțională va lucra în continuare în favoarea PSD”. este aceeași poveste repetată cu imunitatea parlamentară – unde hotărăsc parlamentarii dacă unul dintre ei va merge pe calea justiției, sau nu. Poate că o să câștige alegerile PNL-ul acum și o să facă alianță cu USR, cu PMP... Da, dar această Curte Constituțională va lucra în continuare - indiferent de rezultatul alegerilor -, va lucra în favoarea PSD.

17 octombrie 2020 9:02

Muie postacilor Psd Gunoiul de la orale 22.59, 1.16,,1.17 este un imputit de postac Psd-ist..platit de Psd..

17 octombrie 2020 6:51

Muie postacilor Psd Si eu, si eu Sug EURO-poolla & #REZIST!

17 octombrie 2020 1:17

Oltean Sug EURO-poolla & #REZIST!

17 octombrie 2020 1:16

Muie postacilor Psd #Olteanu' pulii, mars si tu in pizda matii de bou usr-ist plusac ce esti!

16 octombrie 2020 22:59

Muie postacilor Psd Mars in ma-ta de imputit de postac Psd-ist #ion,

16 octombrie 2020 16:44

Oltean Nu CCR e cu probleme. Cei de acolo aplica mecanic prevederile constitutiei, care trebuie urgent revizuita. Constitutia actuala este total depasita si perimata. Printre altele, trebuie si parament unicameral, cu max. 300 locuri, posibilitatea suspendarii unor drepturi civice, in caz de pandemii, stare de urgenta sau de necesitate + zeci de alte prevederi. Deci, sugerez PNL si USR-PLUS (foarte probabil, viitoarea majoritate) sa ia in considerare rescrierea constitutiei, apoi sa o supuna aprobarii populare. Dupa adoptare, nu o sa mai aiba probleme cu CCR.

16 octombrie 2020 15:42

ion In nici o Tara din lume, presedintele nu organizeaza atacuri stradale (rezistacii), agresiuni verbale si initiative de distrugere a institutiilor Tarii, nu-si mobilizeza lefegii sa tavaleasca Constitutia si Legile Tarii, numai pt ca sa-si vada "guvernul meu" , "Parlamentul meu", "partidul unic al meu", asa cum dezbina Poporul si-l asmute la violente (geaca rosie), Johanis asta. Ba da, in istoria natiunilor, au mai fost niste tartore de psihopati, care au dat foc Tarilor, blestemata sa le fie amintirea.....

16 octombrie 2020 13:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.