Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noul proprietar al PRO TV, fondul de investiții ceh PPF Group, a anunțat primele schimbări la conducerea Central Media Enterprise (CME) după finalizarea achiziției grupului de media. Preluarea activelor CME, inclusiv a PRO TV, de către PPF, fond controlat de miliardarul ceh Petr Kellner, a fost finalizată astăzi.

Didier Stoessel, fost director general al Nova Broadcasting Group, cel mai mare grup media din Bulgaria, a fost numit în funcția de director general al CME, responsabil pentru piețele din Cehia, România, Slovenia și Slovacia. “Am achiziționat o companie bine gestionată, cu o acoperire excepțională a consumatorilor și o notorietate remarcabilă a mărcii și aștept cu nerăbdare să lucrez cu managementul excelent al posturilor noastre TV.

Prioritatea mea este de a accelera transformarea digitală a afacerii, de a crește capacitățile noastre de creare a conținutului și de a continua moștenirea CME oferind știri independente și obiective, precum și divertisment de înaltă calitate pentru spectatorii noștri ”, a declarat Stoessel la preluarea funcției. Stoessel a fost șeful Nova Broadcasting între 2012 și 2018. Anterior, a lucrat pentru HSBC Investment Bank și Merrill Lynch International.

Integral pe profit.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.