Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul a aprobat alocarea din fonduri europene a 100 de milioane de euro pentru 500 de mii de tablete. Guvernul a aprobat în şedinţa de astăzi alocarea a încă 50 de milioane de euro pentru achiziţia de tablete școlare, a anunțat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş. Acesta a spus că este majorată și valoarea eligibilă a unei tablete de la 200 de euro la 250 de euro.

,,S-a discutat despre suplimentarea bugerului cu 50 de milioane de euro pentru studenții beneficiari de bursă socială din cadrul universităților de stat. Astăzi Guvernul României a aprobat această măsură de suplimentare a bugetului pentru tabletele școalare cu 50 de milioane de euro. De asemenea Guvernul a aprobat ca valoarea eligibilă a tabletelor școlare, care era de 200 de euro să crească la 250 de euro pe tabletă'', a spus Marcel Boloș.

Înainte de începerea noului an școlar, Guvernul a aprobat alocarea din fonduri europene a 100 de milioane de euro pentru 500 de mii de tablete. Marcel Boloș a mai spus că Executivul a mai aprobat un buget de 10 milioane de euro pentru echipamente de protecţie şi dispozitive medicale necesare în cadrul universităţilor.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.