Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD nu se dezminte. La 30 de ani de la Revoluție, urmașii lui Ion Iliescu încearcă din nou să-și șocheze electoratul înaintea alegerilor parlamentare. Niciodată nu le-a reușit până acum. De la Ilie Năstase și până la Alexandru Rafila, social democrații de astăzi au pus all-in pe așa zise vedete și au dat un chix uluitor.

PSD încearcă să se rebranduiască. Pentru a câta oară? Noul șef al social democraților, Marcel Ciolacu, crede că a dat lovitura cu Alexandru Rafila și introducerea acestuia pe lista pentru alegerile parlamentare. Istoria spune însă că e o nouă greșeală marca PSD. Rezultatele le vom vedea pe 7 decembrie, a doua zi după alegeri.

Adevărul despre Alexandru Rafila!

PSD prin Marcel Ciolacu a vrut să dea o lovitură de imagine. A anunțat cu surle și trâmbițe înregimentarea în partid a lui Alexandru Rafila, șeful Societății Române de Microbiologie și reprezentantul României la OMS. Totul vine la pachet cu trecerea pe linie moartă a câtorva personaje de tristă amintire. Este vorba despre Eugen Nicolicea, Șerban Nicolae, Florin Iordache, Carmen Dan sau Viorica Dăncilă. Aceștia nu vor mai prinde locuri pe listele PSD pentru alegerile din iarnă.

Integral pe CapitalComentarii

Gunther Menz Măi nene Paulus, gălbeaza a dat în curul pe care-l porți pe umerii matale. În altă ordine de idei, pentru tine sunt mai buni fasciștii patrioți sau stângiștii radicaliști, care căcare sunt mai dă dosul dreptei și mai obli la ideologiile lor politice de la genunchiul brotacului, nu-i așa? Că căcare iar amestecăcaci neo-marxiștii ăia imaginari pe unde ei nu numai că nu există, iar pe mortul încă viu de George Soros l-ai uitat. Să fie ăsta un semn să te-ai sclerozat la diblă? Sărmane papagal sclav al PSD, ești tot mai jalnic pe zi ce trece. Muie PSD!

18 octombrie 2020 6:04

A dat gălbeaza în neomarxiști! Găozarii neomarxiști de dreapta, lăbărarii, împreună cu găozarii de stânga, useriști și rezistaci, se iluminară brusc cum că profesorul Rafila n-ar fi vreun talent în hale medicinii, ci „primul plagiatori al țării”, cel care i-a detronat dintr-un foc de pe acest loc de onoare pe ghinărarul cu 7 stele băsesciene pe umăr, Florian Coldea, altfel repetent sadea prin școlile și facultățile vizitate, și pe marea juristă analfabetă, dar aprigă fimeaie și huidumă, Codruța Koveși. Vorba fabulistului: „Dacă nu ajunge la struguri, vulpea zice că sunt acri”!

17 octombrie 2020 9:35

ciclop "talentatul " la minciuni domn rafila ne ia de gugustiuci , ori e uituc ori mincinos , a fost ademenit si de primul plagiator altarii dar a preferat un ciolan mai barosan aruncat de un ciolac asa cum a procedat si streinu cercel!Q!! Succesuri !!! la ros ciolane psd -iste domnilor doctori , au sa vina la vot ca mustele la... ceva care rimeaza cu ceva pe perje !! Ati aruncat halatul de doctor si ati imbracat altul jegos de psd -el.

16 octombrie 2020 21:35

ciclop "talentatul " la minciuni domn rafila ne ia de gugustiuci , ori e uituc ori mincinos , a fost ademenit si de primul plagiator altarii dar a preferat un ciolan mai barosan aruncat de un ciolac asa cum a procedat si streinu cercel!Q!! Succesuri !!! la ros ciolane psd -iste domnilor doctori , au sa vina la vot ca mustele la... ceva care rimeaza cu rahat pe perje !! Ati aruncat halatul de doctor si ati imbracat altul jegos de psd -el.

16 octombrie 2020 21:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.