Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate, aşa cum este doctorul Alexandru Rafila şi mulţi alţii care vor intra în viitorul Parlament, a declarat, vineri, preşedintele acestui partid, Marcel Ciolacu.

"România traversează cea mai gravă criză sanitară şi economică din istorie. Un guvern competent şi responsabil ar fi lucrat alături de specialişti pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat aşa şi ţara noastră se află aproape de un dezastru. Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD şi-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate. Aşa cum este domnul doctor Rafila. Şi mulţi alţii care vor intra în viitorul Parlament", a scris Ciolacu pe Facebook.

Integral pe AgerpresComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Păi da, așa da, noua echipă înseamnă așa și pe dincolo, ditamai profesioniștii recunoscuți în domeniilii de activitate, ho, ho, ho, la anu și la mulți ani cu executare, că lozinca asta era favorită la ocna Jilava când mi-am făcut stagiile cu domițiliu forțat p-acolo. Toți unul și unul, că sărmanul Sergiu Nicolaescu e cu cucuta-n cenușă că curul i s-a ars la crematoriu. Petre Roman, alt specialist a demisionat ca și consilier local în Bucale, că era prea profesionist într-ale bolșevicismului, iar Anghel Iordănescu o să le dea la gioale ălora la care va mai ajunge boșorogul profesionist și el ditamai. Noroc că doftorii ăștia în frunce cu Rafila și Streinu-Cercel s-au lăsat cumpărați ieftin de bolșevicii împuțiți din PSD, că era mare lipsă ditamai de specialiști ca ei în rândul turmei de grohăitoare PSD. Voi Pulimea, să-mi numărați ouăle! Muie PSD!

17 octombrie 2020 5:44

Muie Psd Mai jegule de securist Ciolacu pe cine crezi ca pacalesti tu prin aceste vb,,cica avem oameni integri in loc de prosti,,profesionisti in loc de hoti ,,recunoscuti in domeniul lor de activitate adica acoperiti SIE si SRI,,mi convingi pe nimeni cu aceste minciuni,,ne ati convins in 3 ani de guvernare.....nu votati Psd, incompetenti hoti ,securisti si comunisti din Psd..romani trezit -va..

16 octombrie 2020 21:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.