Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Hilary Duff şi-a deschis casa pentru seria Open Door a celebrei reviste Architectural Digest. Actriţa recunoaşte că locuinţa ei nu e întotdeauna aşa cum au surprins-o acum camerele, dar că nu o deranjează asta.

Hilary măturisește că e normal ca într-o casă în care locuiesc şi copii, pernele să nu fie toate la locul lor mereu. Nu ne aşteptam însă ca pe proprietatea unei vedete să găsim un coteţ de găini sau un tobogan interior.

Deşi nu credea că va avea poze în toată casa, după ce a născut, lucrurile s-au schimbat. Actriţa recunoaşte că nu întotdeauna pernele de pe canapea sunt aranjate sau că în vaze sunt mereu flori proaspete, dar că este foarte fericită în această casă.

Spaţiul ei preferat este bucătăria, care este lipită de living, şi unde s-a implicat foarte mult în amenajare. Copiii au o cameră de joacă, unde există şi un birou pentru fiul ei, Luca.

Locul în care se ascunde de copii este un spaţiu în care Hilary are o masă de machiaj, o cadă uriaşă, dar şi o cabină de duş.

Obişnuieşte să facă băi lungi şi relaxante atunci când este stresată şi a mărturisit că tot aici şi-a născut cel de-al doilea copil, o fetiţă. Dressingul este o altă parte importantă a casei. Actriţa are o obsesie pentru pantofi, genţi şi paltoane. La etaj, camerele copiilor sunt uluitoare şi datorită unui element surprinzător într-o casă - un tobogan.

Grădina este la fel de impresionantă. Familia îşi petrece mult timp în aer liber. Au o casă în copac, o trambulină, o grădină cu verdeţuri, o piscină, un tobogan şi un coteţ cu şase găini.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.