Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Val de aer polar lovește România! Prognoza meteo pentru weekend. Alertă de la ANM. Meteorologii au anunțat cu ce temperaturi ne vom confrunta în zilele următoare și la ce trebuie să ne așteptăm.

Prognoza meteo pentru weekend. Vremea își face de cap. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale în această perioadă din an. Potrivit ANM, cerul va fi variabil, iar pe alocuri se va semnala şi ceaţă.

Cerul va avea înnorări și va ploua în general moderat cantitativ în est și sud-est, unde vor fi și manifestări de instabilitate atmosferică, respectiv averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice. În restul teritoriului înnorările vor fi în general temporare, iar ploile, slabe cantitativ, vor fi pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în zona montană înaltă, iar de scurtă durată posibil și în timpul ploilor. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 7 și 17 grade.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.