Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat vineri seara că profesorul decapitat la Conflans-Sainte-Honorine, la nord-vest de Paris, a fost victima unui "atentat terorist islamist tipic" şi a asigurat că "obscurantismul şi violenţa care îl însoţesc nu vor câştiga", relatează Reuters.

"Unul dintre concetăţenii noştri a fost asasinat astăzi pentru că el preda, pentru că el îi învăţa pe elevi libertatea de exprimare, libertatea de a crede şi de a nu crede", a spus preşedintele, sobru, la colegiul din Bois d'Aulne, unde profesase victima.

"Compatriotul nostru a fost atacat în mod laş, a fost victima unui atentat terorist islamist tipic", a insistat şeful statului, adăugând că "obscurantismul şi violenţa care însoţesc acest gest nu vor câştiga". "Ei nu vor trece", a spus el, invitând naţiunea la "coeziune".

Integral pe AgerpresComentarii

Marius Ivanescu Macron, tu esti problema, nu solutia la ea.

17 octombrie 2020 21:51

Bine, dar când va fi decapitat Macroul?! Nu de alta, dar daca capul (inclusiv moaca de bou, n.m.) a EURO-haimanalei din poza ar fi înfipt într-un par, la vedere, atunci asta ar fi cu siguranta "un semnal puternic" ca "ei nu vor câştiga!", nu?! Cu respect, Paulus

17 octombrie 2020 21:50

Oltean Mai lasati cativa imigranti in UE si o sa vedeti zilnic atentate teroriste. Nu stiu unde le-a fost mintea politicienilor iresponsabili ai UE (inclusiv, Romania !) cand au acceptat turmele de imigranti din orientul apropiat.

17 octombrie 2020 10:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.