Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul primar al comunei Scrioaştea, Marian Şefu, a lovit uşa secţiei unde era internat, a țipat la personalul medical şi în cele din urmă a reuşit să plece din spital, chiar dacă a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Acesta a fost filmat de personalul medical în timp ce lovește cu putere în ușa secției unde e internat. În cele din urmă, fostul primar ar fi reuşit să treacă de asistente şi a plecat din spital.

Întrebaţi dacă există un dosar penal deschis pe numele lui Marian Şefu pentru zădărnicirea combaterii bolilor, oficialii Poliţiei Teleorman au declarat, vineri, pentru Mediafax că acesta nu a fugit din spital, ci a fost externat la cerere.

Integral pe Digi24Comentarii

Marius Ivanescu As dori sa stiu ce spun Normele UE în ceea ce priveste suptul EURO-poollii în cvremuri de molima, în conditiile în care Ursula von der Pizden s-a auto-mutilat / -izolat / -denuntat. Problema e ca io vreu sa absorb fonduri, dar nu vreau sa ma trezesc ca am accesat virusul chinezesc!

17 octombrie 2020 21:59

Păi dă ce l-ați băgat acolo, derbedeilor? L-a turnat cineva că nu-și mai recunoaște nevasta după miros? Avea temperatură aproape 37? Uite că dacă nu avea temperatură, are omul temperament. Ori era, doamne ferește, pizdac și trebuia infectat mortal în spital? Jos pizdacii! Pandemia, cea mai bună armă politică, tovarăși! De când a plecat Coldea, nici Securitatea nu mai e ce a fost.

17 octombrie 2020 11:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.