Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorii caselor de Pensii, care nu s-au implicat în rezolvarea dosarelor de pensii restante, au fost înlocuiți. Este anunțul făcut de ministrul Muncii.

„Aproape, foarte aproape de zero restanțe la casele de pensii în emiterea primei decizii de pensionare/a celei rezultate din recalculare. Am plecat de la peste 18.000 restanțe. Am auzit toate explicațiile posibile. Am fost criticată de sindicate pentru că se muncește mult. Au crezut că renunț.

Nu am renunțat. La o săptămână de la ultimul meu anunț privind schimbarea directorilor caselor de pensii în care, în pofida insistențelor, rămăseseră restanțe, s-au rezolvat lucrurile. Nu, nu acept nici 2, nici 3 nici 8 restanțe. Niciuna. Am vrut să le rezolvăm pe toate. Nu se poate să ținem oamenii să aștepte luni de zile un răspuns de la casele de pensii" a declarat Violeta Alexandru.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Muie postacilor Psd Vând ciubuce în forma de euro-poolla, cu "nucleu' dur" de martzipan bleau si cu fuduliile din alune suflate cu ciocolata galbena.

17 octombrie 2020 22:40

Marius Ivanescu De ce apar haimanalele astea mai nou pe fond euro-albastru cu buline galbene, de parca au fost fatati cu totii de Ursula, la betzie?!

17 octombrie 2020 22:37

Muie postacilor Psd Nesimtita e ma-ta aia curva @noi,,,,,,,voi imputiti de postaci Psd-isti,,atacati cine nu e Psd-ist,,f.m.m de jeg,,,

17 octombrie 2020 21:54

noi Nesimtita femeia pnl-puturoasa, puteti chiar s-o si scuipati in ochi, caci ei nu-i pasa - politruca ordinara cu misiuni de partid sa distruga institutiile Statului, haos, nimeni sa nu mai raspunda de nenorocirile facute de sleahta lu' Johanis.

17 octombrie 2020 16:32

Toth Numai imputiti de postaci Psd-isti comenteaza aici. F.mm.de jeguri de tigani romani..

17 octombrie 2020 15:01

@Iulia Toma E-he, mâță cufurită, șobolanii roșii măcar știau ceva carte, nu cu diplomă autentică de 8 clase, ca unul de-al vostru. De mirul lumii și de rușinea speciei umane ca cele mai adânci secrete de stat (ORNISS) sau sănătatea sistemului financiar (anti-spălarea banilor) să depindă de pixul și sula unui șobolan galben, propus de Cuțu-Cuțu și garantat de Sică Mandolină-spartă!

17 octombrie 2020 14:52

Lute Trebuiesc promovate cadre PNDL si rude ale acestora cu maxim 10 clase absolvite,ca altfel produc incurcaturi la nivel inalt in conducerea tarii ,partidelor si presedentiei !!

17 octombrie 2020 12:32

Trebe făcut loc lăbărarilor piste tot. Jos Pizdacii!!! Chiar și liftiera, musai să fi lăbărară. O pizdacă ar fi în stare să se prăbușeascu cu liftul dacă ar prinde vreun șef lăbărar la ea în cabină. Fiți vigilenți, tovarăși lăbărali. Nici măcar USR-iști să nu puneți pe undeva decât eventual ceva nicușoriști. Dar și pe hăștia trebuie să-i supravegheați până la completa lor lăbăralizare.

17 octombrie 2020 10:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.