Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alte cinci noi persoane au fost arestate în noaptea de vineri spre sâmbătă după decapitarea unui profesor de istorie în apropierea unui colegiu dintr-o suburbie Parisului, ridicând la nouă numărul persoanelor reţinute, scrie AFP, citat de Agerpres.

Printre cele cinci persoane figurează doi părinţi ai unui elev de la colegiul din Conflans-Sainte-Honorine, unde lucra victima. Aceste persoane avuseseră un diferend cu profesorul în legătură cu caricaturile profetului Mahomed pe care acesta le arătase în clasă.

Trei persoane din anturajul nefamilial al asasinului au fost de asemenea reţinute.

Integral pe ProTVComentarii

Oltean Din pacate MAE nu ia in considerare pericolul prezentei teroristilor islamisti imigranti. Daca politicienii romani ar avea sange in vine (!), demult ar trimite acasa specimenele acestea, extrem de periculoase pentru Romania. Dar, orbiti de "indicatiile" cuplului Merkel - Macron expun cetatenii romani la pericole extreme. "IMIGRANTI, GO HOME !". Un sicer "bravo" tarilor din grupul Visegrad (Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia), care nu permit ca sa intre pe teritoriul lor aceste specimene.

18 octombrie 2020 5:37

Marius Ivanescu Io as vrea sa vad iarasi EURO-haimanale cu moace posace, care se tin de mâna "în semn de solirdaritate" si se plimba prin Paris cu leduri pe cap, ca sa "transmita" un "mesaj puternic" (sau ceva asemanator)!

17 octombrie 2020 22:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.