Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că, după criza sanitară, guvernul va aduce și "urgia economică" peste România, spunând că s-ar pregăti noi scumpiri şi creşterea TVA.

"V-au mințit. Trebuie să plătească! E rândul vostru acum!!!

❗ V-au mințit că au pus bani în buget pentru creșterea pensiilor de la 1 septembrie. Peste 5 milioane de seniori au fost păcăliți! Au văzut că de fapt le-au tăiat două treimi (26%) din cât li se cuvenea de drept! Banii de pensii au mers pe despăgubiri aberante, către clientela PNL care a furat în plină pandemie și către cumpărarea de primari la bucată.

❗ V-au mințit că au pus bani în buget pentru creșterea salariilor profesorilor de la 1 septembrie. Nu i-au pus! Peste 215.000 de dascăli au fost păcăliți! Profesorii au rămas să-și facă meseria cu mâinile goale în plină criză COVID-19: fără a fi testați, fără măști, fără mijloacele necesare învățământului on-line, fără bonusul de prima linie!

❗ V-au mințit că au grijă de medicii aflați în prima linie în lupta cu pandemia! Că le asigură echipamente de protecție și că le dau bonusurile promise. Peste 45.000 de medici și asistenți medicali au fost păcăliți, fiind nevoiți să iasă în stradă pentru drepturile lor!

⚠️ Acum vă mint că nu vor crește impozitele și taxele, deși, pe ascuns, lucrează de zor la simulări pentru a crește TVA-ul general de la 19% și TVA-ul la alimente de la 9% la 22%. Adică vor crește prețurile până la cer! Cu ce cost? Scăderea drastică a consumului, prăbușirea puterii de cumpărare și a nivelului de trai și aducerea a peste 1 MILION de români sub pragul sărăciei! Acest guvern incompetent vă minte din nou! După criza sanitară, vor aduce și urgia economică peste România.

Dar românii nu mai pot fi păcăliți! Ieșiți și prezentați CLAR măsurile de austeritate pe care vreți să le luați după alegeri! Oricum veți plăti. E rândul românilor, acum!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică, pe pagina de Facebook.


Comentarii

Domnule Ciolacu, te somez să prezinți public cum ai votat în Parlament pentru: - supraacciza la carburant - suprataxarea contractelor part time - TVA defalcat - oug 114 care introducea TAXE și supraTAXE în fiecare sector din economie. Iți este frica, nu-i așa? Adevărul este unul singur. PSD a introdus taxe noi și a crescut taxe în FIECARE an de guveranare. #RomaniaFaraPSD #RomaniiTrebuieSaStie

19 octombrie 2020 11:10

ariciul Baaaa criza sanitara a fost dintotdeauna si coruptia si incompetenta guvernelor majoritar PSD-iste de la reovulatie pana acum.Iar criza economica a venit in mandatele lui Basescu ,pe care nu lati lasat sa conduca ,pe Boc lati dat afara ,dar lau pus clujenii primar,{halal de mama lor ca au fost baieti dastepti nu prosti ca voi},iar noi din cauza lui Ponta si a partidului plin de baroni ,sinucigasi si puscariasi am avut 12 ani de stagnare,si lupta care sa stapaneasca institutiile statului.Si Criza ce se preconizeaza vine ca valul si nu de la guvern.Vine din toata lumea ,si asa cum valul ia masina miliardarului,caruta taranului si telecariciul sau cotiga saracului asa se va intampla si acum.Dar voi desteptii pamantului care vati bagat sa conduceti si nu sunteti in stare de nimic decat sa aratati cu degetul catre altii cand nici VOI nu ati fost si nu sunteti in stare,DE CE FACETI ASTA?Nebuni ce sunteti.

19 octombrie 2020 10:54

Muie securistului Ciolacu Psd a racolat pe Rafila fiu de Tortionar, sef securist 1947-1948,,asta este Psd securisti si comunisti .....nu votati Psd securisti si comunisti ..

18 octombrie 2020 21:50

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Are dreptate aurolacul ăsta de Marcel Ciolacu, tot om al străzii a rămas ca arătare, nu-i în stare să-și bărbierească tenul găozului și-și poartă cu emfază barba aia în dezordine de parc-ar fi un fel de călugăraș exmatriculat de la o mânăstire de taici. Numai EU, Adrian Năstase prin grația Ălui de Sus fost premier al României și candidat nereușit la funcția de la Cotroceni, ajuns mai apoi complet nevinovat și pe la pușcărie de câteva ori, ctitor al Autostrăzii Transilvania care a ajuns o ruină și nici acum nu-i terminată, plus gaura aia de 4 miliarde de euro dată tot de Mine la bugetul țării, deci, numai EU sunt cel mai competent și cel mai cel și cel mai hăis bărbat de stat pe scaun și pe țambalul din celula de la mititica, să nu uitați asta niciodată. Iar PSD-ul care a ajutat România să poată avea în plus cele 85 de miliarde euro la datoria națională externă e cel mai competent și cel mai bun partid nebun din câte există-n galaxia asta a noastră. Voi Pulimea, să-mi numărați ouăle! Muie PSD!

18 octombrie 2020 20:18

Psd și murdăria din ventilator. Perdele de fum, tone de gunoi aruncate în spațiul public - atât mai poate oferi PSD în 2020. Deși alegerile locale s-au încheiat, cu breșe majore în blocul psd-ist, scandalul continuă, căci PSD nu se poate împăca cu pierderile suferite în București. Cel mai strident zgomot îl fac deja fostul primar al sectorului 1, Daniel Tudorache, și Gabriela Firea, din motive diferite, dar cu efecte similare privind generarea haosului, confuziei și neîncrederii în procesul democratic. Ceea ce s-a întâmplat anul acesta ține de fapt de două elemente caracteristice pentru acest partid decis să țină România într-o stare de eternă subdezvoltare, singura care îi asigură un electorat captiv: 1. groaza rețelelor de tip mafiot din administrația locală față de perspectiva de a pierde accesul la banii publici și, mai ales, de a răspunde penal pentru neregulile pe care le-au comis; și 2. incapacitatea PSD de a se adapta exigențelor unei Românii în schimbare și progres .

18 octombrie 2020 12:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.