Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Donald Trump a făcut o gafă în timpul unui discurs ținut pentru simpatizanții săi.

Preşedintele american, Donald Trump, care îşi bate joc regulat de presupusele gafe ale rivalului său democrat, Joe Biden, a comis la rândul său o greşeală, sâmbătă, retrogradându-l pe omologul său francez, Emmanuel Macron, la rangul de "prim-ministru", notează AFP.

"Ştiţi ce am mai oprit? Acordul de la Paris privind mediul. Îmi place mult prim-ministrul Macron, dar l-am întrebat cum avansează acordul şi nu prea mergea treaba", a declarat candidatul republican.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Heinz Bruderian Măi nene Paulus de la 19 octombrie 2020 10:18, degeaba te tot scremi tu să postezi în numele altuia, n-o să reușești decât să te caci pe tine din nou, adică iar. Referitor la limbajul tău folosit în postări unde vrei să pari altul e nu numai excecsiv de vulgar și de împuțit, e chiar unul de retardat, că asta și ești de fapt, un fascist retardat, un extremist radicalist stalinistoid împuțit. Noua Securitate? Iar de acolo până la Oculta Mondială globalistă nu mai e decât un strop de pipi aruncat peste mocirla aia a ta infectă și neo-marxistă ireală. Sugi pula!

20 octombrie 2020 1:55

Helmuth Roth Și încă ceva nene Paulus, eu sunt un analfabet idiot și mă mândresc cu asta. Ce dacă am probleme mintale și de educație. Numai spiritele schizoide au acces la un limbaj elevat ca al mieu, apreciat cum se cuvine de „Partidul mieu” și de Noua Securitate. Muie Psd!

19 octombrie 2020 10:18

Helmuth Roth Băh dobitocule Paulus, nu e prima oară când te tot scremi tu să-mi înșiri teoria ta propagandistică despre globalismul ăla ficțional și neo-marxismul lui Pește Prăjit. Din toată polologhia ta cufurită acolo cu generozitate, e și un mic de tot mititel sâmbure de adevăr, mă refer la mania aia a lui Lenin cu revoluția mondialistă a socialismului comunistoid, în rest chiar dacă pot fi alipite de teoria ta anumite circumstanțe de facto, acestea nu sunt decât interpretări voite în a deforma capitalismul și a prezenta propaganda stalinistoidă, aia cu care te tot bați tu cu cărămida-n pectorali, cum că neo-marxismul și globaliștii oculți ai Ocultei Mondiale fictive conspiră la nivel mondialist ca să acapareze nu numai planeta dar și galaxia, deci vorbe goale. Teoria ta o fi părând ea suficient de convingătoare pentru imbecili, dar în rest ea nu poate aburi pe nimeni, în ciuda scremerilor voastre ale fasciștilor stângiști radicaliști extremiști până la superlativ. Deci, toată polologhia ta nu e decât o propagandă iluminată cu opaițul orbeților, dar orbeți comuniști până-n preselele idioțeniei. Ai înțeles școlitule la școala sovietică? Concluzia! Neo-marxismul o fi el o denumire a ceva, problema e că e cam-căcam inexistent, poate că el o mai fi existând ca niște reminiscențe microscopice prin Coreea de Nord, Vietnam, Cambodgia, Birmania, etc. Că prin China, nu prea mai există nimic despre neo-marxism, iar comuniștii ăia conduc numai țara, în rest sunt capitaliști economic vorbind. Ai uitat totuși ceva important, iluminații oculți pe unde pula calului mai sunt? Și încă ceva. să nu-ți închipui cumva că pleznești de deșteptăciune, pentru că nu ești decât un prost și un propagandist nereușit. Înțelegi, dobitocule?

19 octombrie 2020 2:08

@... stînga-dreapta ori dreapta stângii Băi „Muie Psd”, ești prea prost și neșcolit, așa că sunt nevoit să-ți explic în mod simplist ce e cu neomarxismul ăsta. Prin intermediul proletariatului ademenit cu idei populiste, marxismul voia să ajungă la un guvern global prin revoluție mondială. Lenin a venit cu ideea că revoluția poate să înceapă în Rusia țaristă, pe care o considera veriga slabă a lanțului a lanțului imperialist. Culme a fost că Lenin a fost ajutat exact de nucleul dur al imperialismului și anume de către bancherii evrei de pe Wall Street și de către Germania imperialistă După încercările nereușite de revoluție bolșevică din Ungaria și Bavaria și după ce Stalin a renunțat la exportul de revoluție în favoarea cuceririlor militare, Oculta bancherilor internaționali, dornici să instaureze un guvern mondial condus din umbră de ei, pentru a controla toată avuția mondială, au schimbat tactica, încercînd să-și atingă obiectivul prin tehnici de propagandă și manipulare. Revoluia mondială a fost înlocuită astfel cu ideea de Nouă Ordine Mondială. Toată această rafistolare teoretică a marxismului a fost pusă la cale prin așa-numita Școală de la Frfankfurt, izgonită în SUA de către Hitler, imediat după venirea sa la putere în Germania. În SUA, unde Marx este prețuit și astăzi ca un mare filosof, neomarxismul a fost adoptat de Partidul Democrat în alianță cu cercurile financiar-bancare, care, dispunând de vaste mijloce de manipulare a populției și de influențare a vieții internaționale, acționează pentru impunerea unui guvern mondial condus în mod ocult de elitele bancare. Acesta ecce, în linii mari, neomarxismul, înțelegi dobitocule?

19 octombrie 2020 1:20

Codrin Ștefănescu, ex-secretar general al PSD Băh Paulus, te-ai îndobitocit complet cu propaganda aia a ta etalon stalinistoidă cu care tot faci zarvă degeaba p-aci. Și deși te tot scremi tu să-ți anulezi statutul de poponar sadea cu declarații anti-homo-popo, nu reușești deloc poponarule. Deci după căcatul pe care-l ai tu-n găozul pe care-l porți pe proprii tăi umeri cu atâta emfază, bulangii europeni îl țin la Cotroceni pe sasul profesor din Sibiu? Adică votul electoratului românesc a fost măsluit de globo-popo-analiștii tăi neo-marxiști inexistenți? Întradevăr, nenea Macron are nevasta aia a lui cam ofilită, dar nu te poți căca-n gustul omului, dacă-i place lui, să fie sănătos. Stânga aia ta globalistă mondială e dosul dreptei tale stângi, nu-i așa? La capitolul Muie PSD, e șlagărul la modă anti-psd de azi, aici ai nimerit-o cumva. Tu, ia niște muie en-passant că e potrivită pentru tine. Adică, sugi pula! mUE!

19 octombrie 2020 0:16

Heinz de Freitas Băh, eu nu-s nici Heinz, nici de Freitas, nici de Sibiu. Eu mi-s Muie Psd și soog Pula la toți pizdacii. Ecce clar? Ce poola mea de treabă să am io să știu ce legătură au dimocrații hamericani, bancherii de pe Wall Street și domnul Sulă Soros cu neomarxismul și cu stânga globalistă mondială?! Pe mine mă interesează doar ca bulangii europeni să-l țină la Cotroceni pe domnul Ghiolbanis, care-i reprezintă cu cinste și onoare pe bulangii români, cărora le-a oferit Piața Mare din Sibiu pentru cel mai fain fain festival LGBT din Românica. Dobitocul ăla de Trump habarn-are de valorile civilizației moderne și crede că, dacă s-a însurat cu o fufă miștoacă, are dreptul să facă mișto de domnul Macron că s-a însurat cu o babetă. Tomai de aia e un cur-rect politic domnul Macron, că nu vrea cu niciun chip să contribuie la suprapopularea Planetei. Muie Psd!

18 octombrie 2020 23:53

Aurel Colceriu Paulus, pizdacule poponar, tu ecce un căcat mare și cu moț, idiotule. Așa că ia niște muie en-passant. (n.m.)

18 octombrie 2020 22:34

Aurel Colceriu Sug EURO-poolla & #REZIST!

18 octombrie 2020 22:30

Heinz de Freitas E UN SCANDAL - cum sa-l porecleasca pe maimutzoiul Monsier l'Avorton-Macron "PM", în loc sa i se adreseze în mod firesc cu "majestatea dvs. euro-imperiala"?!

18 octombrie 2020 22:29

Heinz de Freitas (sunt) mai tâmpit chiar ca alde Aurel Colceriu (suge-poolleriu', n.m.)

18 octombrie 2020 22:25

Heinz de Freitas Paulus, de ce ești tâmpit, idiotule? Măi cum le mai știi tu pă toate, adicăcare știi ce a vrut să spună imbecilul de Trump, care nici el nu știe ce pula calului a vrut să spună, numai tu ești singurul atoate-știutor neștiutor dă pă planeta asta și unicul din galaxie. Deci, neo-marxistul Macron? Hmm! Păi, tu ai impresia că propaganda ta leșinată cu neo-marxiștii mai poate aburi pe cineva? Că deh, dacă lumea cu capul limpede și cu mintea ascuțită a categorisit neo-comuniștii din PSD, de ce să nu fie și neo-marxiști? Culmea e că numai tu-i găsești p-acolo pă unde ei nu există. Trump nu se preface, el e un idiot și un imbecil sadea, care deși a absolvit niscai școală înaltă, n-are nici vocabular, n-are nici logică în ceea ce se cacă el pe gură, dar are o calitate, dacă aia se și poate numi calitate, e gureș, are gura gălăgioasă, e bun de papagal, el vorbește vorbe multe și goale, seci și putrede, atât. Mai are o iotă până să fie aruncat la ghena de gunoi a istoriei americane ca cel mai cretin și imbecil tartor de țară pe care l-au avut americănașii. Dar, pentru tine care ești un fascist sadea, numai imbecilii blonzi și roșcați mai arieni la muian ca dobitocul de Trump sunt apreciați, că numai atât de duce curul cu care te mai și scremi să raționezi diareic. Sărmane sclav papagal propagandist stalinstoid. Cu toată bunăvoința, numai muie meriți! Punct!

18 octombrie 2020 19:55

@ Aurel Colceriu Despre cine dracului vorbești, tâmpitule?! Așa-zisa gafă este, de fapt, o labă dată peste bot neomarxistului Macron. Trump se preface a nu ști care este funcția reală a acestuia în statul francez, îl retrogradează și-l desconsideră, cea ce fanii săi inteligenți vor aprecia în mod deosebit. Persiflează, de asemenea, Acordul de la Paris privind mediul, pe care Trump nu l-a apreciat niciodată și care s-a și fâsâit, în absența colaborării SUA.

18 octombrie 2020 19:11

je Macron are fata de PM, nicidecum de Presedinte ! Dl Trump n-a gresit cu nimic, desi tanarul Macron este foarte simpatic si competent.

18 octombrie 2020 12:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.