Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Polițiștii de frontieră au interceptat mai multe persoane care transportau cantități mari de pachete de țigări de contrabandă. Valoarea capturilor se ridică la peste 44.000 lei.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vicovu de Sus au descoperit sâmbătă noapte în apropierea graniței de stat două persoane care se deplasau spre interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase. La somația oamenilor legii, bărbații au abandonat coletele și au fugit spre localitate, reușind să scape.

În pachetele lăsate în drum au fost găsite două colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul instituției, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2.800 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 32.760 lei.

Integral pe România LiberăComentarii

Petronel Tudor Reamintesc cititorilor mei ca Ucraina (sursa tigarilor, n.m.) este un EURO-bantustan care n-a apucat înca sa puna taxe de 500% pe fum, în scopul de a face nerentabil comertul liber intre natiunile europene. Cu respect, "Petronel" (baietel mititel, cretinel, dar frumusel, sa-l pupe mama pe el, etc. n.m.)

18 octombrie 2020 22:10

Sorin Labinschi Norocul vostru javre ordinare ca mai exista si contrabandisti, ca altcumva ar trebui sa va cautati locuri de munca reale, prin fabrici sau pe câmpuri - așa ca sa ziceți mersi!

18 octombrie 2020 14:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.