Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul președintele Traian Băsescu, aflat la Bruxelles, spune duminică despre vaccinurile dezvoltate de Rusia că România ar trebui să apeleze la ele „până la livrarea vaccinurilor contractate de Comisia Europeană”. În plus, el îi critică pe președintele Iohannis și premierul Orban, propunând în acest sens mai multe măsuri.

„Este pandemie, dar încă o putem învinge dacă vrem! Pentru un Președinte, nu este suficient să ceară poporului să se spele pe mâini când sistemul de sănătate al ţării este pe punctul de a se prăbuși”, afirmă Băsescu, duminică, într-o postare pe pagina de Facebook.

Traian Băsescu propune câteva măsuri „pentru limitarea dezastrului”, printre care si contactarea Guvernului Federaţiei Ruse pentru a primi informaţii cu privire la eficienţa vaccinului produs în Rusia, iar, în cazul unor concluzii pozitive, importarea de vaccinuri din Rusia dacă există cantităţi disponibile, până la livrarea vaccinurilor contractate de Comisia Europeană”.

Integral pe Digi24Comentarii

ariciul Noi am mers cu rusii cand trebuia sa mergem cu vestul si cand trebuie sa mergem cu vecinii nostri am ramas blocati pe asteptarea americanilor si am luato de buna.adica la spartul targului cand sistemul actual de lucruri va lua sfarsit si va incepe o noua era,ca o fi mondiala premergatoare noii ordini,ca o fi asta noua ordine mondiala un lucru e sigur;o relatie de buna vecinatate cu cei care te inconjoara e mai de apreciat decat prietenul de peste mari si tari.

19 octombrie 2020 10:59

mihai Măh GG, dacă ești idiot, nu trebuie să fii și cretin. Ce mai cauți aici? Cu respect, Paulus

18 octombrie 2020 19:59

noi Basescu are dreptate, sa propuna cererea de vaccin antiCovid19, de la Rusia, deoarece viata copiilor nostri, viata noastra, sunt infinit mai pretioase decat sforariile politice jegoase. America tradeaza iarasi Romania, caci, nu ofera nici vaccin, nici medicamente antiCovid19, rahatii astia de americani ne baga pe gat tancuri, rachete, fiare vechi de avioane. Inutile pt salvarea romanilor de virusul ucigas. Bravo, nene Basescu, ai castigat votul nostru, daca aduci vaccinul din Rusia.

18 octombrie 2020 19:48

GG Păi cum asta!? Cu o mână îi sancționăm pentru orice și pe cealaltă o întindem să ne de-a vaccinul?! Mereu cu c....în două luntre?

18 octombrie 2020 18:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.