Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban anunţă că ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, s-a înscris în Partidul Naţional Liberal şi va candida pentru Parlament. Orban spune că este onorat de decizia lui Ciucă şi că îl va propune „personal” drept candidat pentru un mandat de senator.

„Domnul ministru Ciucă este coleg cu noi, a luat decizia de a veni alături de noi în PNL. Este o onoare pentru mine că domnul ministru Ciucă a decis să facă acest pas de implicare. Domnul Ciucă şi-a servit ţara şi până acum şi îşi va servi ţara şi de acum încolo. Va fi candidat la Parlament. Personal, ca preşedinte aş partidului, îl voi propune candidat pentru Senat”, a declarat duminică după amiază preşedintele PNL; prim-ministrul Ludovic Orban.

Integral pe AdevărulComentarii

Moș Teacă Să-tră-iți, domnule Prședinte!

19 octombrie 2020 18:22

Muie postacilor Psd Un gunoi postac Psd-ist cel de la ora 0.18,,manca cacat fara sa se informeze,,boule Ciuca e trecut in rezerva ca altfel nu putea fii min aparari NATO nu accepta militari activi ca min aparari,,asa ca boule inainte de a scrie documenteazate ,,,dar de securistul Rafila nu spui nimic,,,aveti on partid doar securisti si comunisti ..Asta e Psd=PCR..

19 octombrie 2020 13:38

Helmuth Roth Paulus, de ce deformezi voit realitatea? Ăsta nu mai e general, e civil, pentru că a demisionat ca militar și ca fost șef de stat major al armatei. De ce-l îmbraci tu-n uniformă în timp ce el e civil? Ca ofițer activ nu putea fi ministru și membru al guvernului, fapt pentru care a demisionat și presupun că e civil plin. N-am căutat să văd ce vârstă are Ciucă, dar mai că aș pune pariu că are vârsta de pensionare ca fost militar activ. Acum că individul vrea să fie liberalist și nu-ți place ție nene Bogdan, alias Răzvan și alias Paulus, ce să-ți fac? Muie PSD!

19 octombrie 2020 2:17

Cum așa?! Parcă militarii nu au voie în pulitică? Acest idiot are de gând să scoată taburile și tanc Dumnezeule, lăbărarul cu mandolină spartă chiar a înnebunit! Mult adevăr mai este în maxima aceea cum că „dacă vrei să cunoști un om, dă-i puterea și vezi ce face cu ea”! După o carieră politică penibilă, acest Organ a avut inspirația să-l lingă hilar în dos pe Iohannis, căruia atât de tare i-a plăcut încât l-a veșnicit în funcția de PM, deși se mișcă în politică precum un porc cu rât de rinocer.

19 octombrie 2020 0:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.