Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnaliștii de la publicația britanică Daily Mirror au făcut un top al ”orașelor de poveste” din Europa, orașe pitorești, cu clădiri istorice și peisaje care te lasă fără suflare, recomandând vizitarea lor ”măcar o dată în viață”, scrie Adevărul. Sinaia se află printre cele 12 recomandări.

Despre Sinaia, publicația britanică scrie că este ”ascunsă în Munții Bucegi, într-un peisaj spectaculos, amestec de păduri fermecate și piscuri semețe. Dacă ajungeți acolo, nu ratați Castelul Peleș, unic și impresionant, și Mănăstirea Sinaia, un monument arhitectural ridicat în secolul al XVII-lea”.

Stațiunea montană de pe Valea Prahovei recomandată britanicilor – și nu numai – când pandemia se va domoli, iar călătoriile vor fi din nou sigure, e pe o listă cu destinații celebre din Franţa, Italia, Portugalia, Norvegia sau Malta.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.