Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cum se analizează performanța companiei? Ne adresăm antreprenorilor actuali sau celor care vor să înceapă o afacere în viitor. După ce am vorbit despre capitalul de lucru și circuitul de conversie a banilor, este momentul să vedem cum se analizează performanța unei companii și cele mai bune tehnici pentru bugetare. Mai exact, vorbim despre: analiza veniturilor și cheltuielilor, tehnica de bugetare pe verticală și orizontală și ce trebuie să conțină un plan de afaceri. De asemenea, vorbim despre două aspecte esențiale în organizarea și dezvoltarea unei afaceri: promovarea companiei în online și cum alegi forma de organizare între SRL și PFA.

Începem cu începutul, și vedem structura contului de profit și pierdere. Orice antreprenor trebuie să-și planifice dezvoltarea afacerii pe baza unui buget de venituri și cheltuieli, care se împart în două mari categorii: exploatare și financiare.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.