Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Povestea unui cerșetor român a uimit o țară întreagă! Gestul pe care el l-a făcut i-a schimbat viața pe loc. Întâmplarea este cu atât mai tulburătoare cu cât acesta a fost abandonat la naștere, în Craiova.

S-a aflat povestea cerșetorului român care a uimit o țară întreagă! Gestul pe care acesta l-a făcut i-a schimbat viața pe loc.

Mai exact, Ion-Nelu Gioroiu, un român în vârstă de 52 de ani din Franța, care cerșea pe străzile din Nisa, și-a donat toți banii pentru a ajuta victimele furtunii Alex. Gestul bărbatului a stârnit un val de solidaritate, care i-ar putea schimba destinul pe loc. Cerșetorul s-a trezit că Primăria i-a oferit o slujbă, iar o asociație de voluntari a reușit să-l cazeze într-un apartament.

Integral pe CapitalComentarii

bambirica Am eu un exemplu; pe cel al batranei care la templu si-a dat ultimul banut,Si Isus Hristos a spus;A dat cel mai mult.Fiindca Cei bogati au dat din ce aveau din plin pe cand ea dat totul ca sa castige imparatia cerurilor.Cetrsetorul cand intinde mana cere un banut,dar ofera imparatia lui Dumnezeu pe un pret mic dar facut din altruism exact ca baiatul asta .

19 octombrie 2020 11:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.