Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Edcuației a anunțat că va monitoriza în cursul zilei de luni, dacă cele peste 8 mii de tablete distrbuite la inspectoratele școlare din București au ajuns în instituțiile de învățământ. Monica Anisie a declarat că nu înțelege de ce trebuie să fie ea cea care deblochează situația tabletelor în Capitală.

„Nu înțeleg de ce a trebuit să vin eu să deblochez situația tabletelor. Fiecare inspector școlar de la fiecare sector mi-a spus că au fost distribuite către școli. Vreau să fac după-amiază o videconferință cu directorii de școli din București, ca să mă asigur că tabletele au ajuns la copii. În sectoarele 2 și 4 am certitudinea că au ajuns la copii”, a declarat Monica Anisie.
Ministrul Educaţiei anunţă că va monitoriza dacă tabletele au ajuns în şcolile din Capitală

„Ministerul Educaţiei, prin Programul Şcoala de Acasă, a dat către IŞMB 8.057 de tablete care au fost împărţite către inspectoratele şcolare de sector săptămâna trecută. Voi monitoriza astăzi această activitate. Voi vedea dacă au ajuns tabletele în unităţile de învăţământ aşa cum mi-au raportat inspectorii şcolari de sector”, a spus ministrul, la sediul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.