Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL a depus listele pentru alegerile parlamentare.

”Bătălia pentru România a început în 2019, cu alegerile pentru Parlamentul european și cu referendumul inițiat de președintele României. Atât referendumul cât și alegerile au reprezentat o victorie a președintelui Iohannis, a PNL și a părții din societate care își dorește o democrație, o justiție independentă, o egalitate a cetățenilor în fața legii și care a susținut că nimeni nu este mai presus de lege.

Bătălia pentru România a continuat cu bătălia prezidențială în care candidatul PNL Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale fără drept de apel(...). A urmat în 27 septembrie o grea luptă în alegerile locale în care ne-am confruntat cu 29 de baroni roșii”, a spus premierul Ludovic Orban.

”Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România. În 6 decembrie românii ar trebui să vină la vot cu încredere și să voteze PNL, care este singura forța politică cu capacitatea de a învinge PSD și de a guverna România”, a mai spus Orban.


Comentarii

Cipcirip Vasile Dancu a fost instalat in fruntea Psd de securisti,, ca si el e securist,,deci atentie nu votati securisti Psd,,romani treziti-va sa scapam de ei pt totdeauna..

21 octombrie 2020 11:52

Muie postacilor Psd Trebuie sa scapam de securisti si comunisti din Psd,,la alegeri , romani nu votati securisti Psd,,,,votati PNL,,pt schimbarea in bine a tari,,jos Psd hùuuuuu,,hotilor si penalilor Psd,,,,

20 octombrie 2020 22:41

Daniel Ai perfecta dreptate, trebuie sa scapam de ciuma galbena care à cuprins Romania mai rau decat covidul. Jos labele de pe Romania trubadurule , mergi si canta serenade sub balcoanele anisiei si violetei.

20 octombrie 2020 20:49

Român Ăsta iar e beat, Îl ia pe Băse la cantitatea de alcool ce o îngurgitează zilnic.

20 octombrie 2020 14:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.