Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un medic de familie din Alba Iulia recomandă pacienţilor să se prezinte imediat la medic, dacă au simptome de COVID-19. Mădălina Vesa susţine că presiunea pe medicii de familie şi DSP este foarte mare şi este posibil să clacheze.

Mădălina Vesa, medic de familie din Alba Iulia, a postat pe contul ei de Facebook o serie de recomandări pentru pacienţi şi a tras totodată câteva semnale de alarmă în privinţa epidemiei de coronavirus şi a modului în care a fost şi este gestionată de autorităţi.

Aceasta le cere pacienţilor să ţină legătura cu medicii de familie şi să anunţe din timp dacă au simptome pentru a nu risca agravarea lor. Medicul de familie spune că ”guvernul nu a fructificat starea de urgenţă” prin modificări legislative care să asigure un circuit mai puţin birocratic pentru pacienţi şi afirmă că în prezent medicii triază cazurile inclusiv în cazul testării: ”Nu mai trimitem la teste decât simptomaticii”.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.