Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul în funcţie al comunei Arieşeni, Marin Jurj, a primit un ”cadou” în ultimele zile de mandat. Edilul a fost condamnat de prima instanţă la închisoare cu executare pentru fapte de corupţie.

Primarul în funcţie al comunei Arieşeni, Marin Jurj (PSD), a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul în care a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie. Hotărârea a fost pronunţată luni, 19 octombrie, şi poate fi conetstată la Curtea de Apel. Jurj este, încă, primar al comunei Arieşeni, staţiunea turistică din Apuseni, deşi a pierdut alegerile.

Noul primar nu a depus jurământul pentru a prelua mandatul. Marin Jurj a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene şi la 1 an de închisoare pentru fals intelectual. Pedeapsa rezultantă este de 2 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Primarul a fost achitat pentru infracţiunea de complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.