Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu mai puţin de 82% dintre români sunt de acord cu condiţionarea de către UE a alocării fondurilor comunitare de punerea în aplicare de către guvernele naţionale a principiilor statului de drept, proporţie care plasează România pe locul al patrulea în UE din acest punct vedere, indică un nou sondaj comandat de Parlamentul European ale cărui rezultate au fost date publicităţii marţi, transmite Agerpres.

Potrivit sondajului desfăşurat la începutul lui octombrie 2020, aproape opt din zece participanţi (77%) din întreaga UE sprijină acest concept. În România, 41% dintre români au afirmat că sunt total de acord cu această condiţionare, iar 41% au spus că tind să fie de acord.

Integral pe G4media.roComentarii

Oltean Nimeni nu stie exact ce insemna "stat de drept". Faptul ca se conditioneaza acordarea de fonduri dupa un criteriu nedefinit insemna, de fapt, acordarea arbitrara a banilor. Daca nu-ti place de cineva, atunci sfirmi ca nu respecta "statul de drept" si nu ii mai dai bani.

20 octombrie 2020 20:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.